ЦИРКУСКА ПРЕДСТАВА ШЕШЕЉА И РЕЖИМА

vojislav-seselj

Покрет за ПРЕОКРЕТ најоштрије осуђује најновије подстицање националне мржње и нетрпељивости, коју је на годишњицу прогона Хрвата из сремског села Хртковци, покренула Српска радикална странка. Све то дешава се  уз благонаклоност и медијску подршку политичких наследника из Српске напредне странке. Актуелни режим искористио је  жељу Војислава Шешеља, осуђеног ратног злочинца,  за ругањем жртвама ратова 90-тих и приредио срамотну сцену у којој припадници друге нације не смеју да изађу из кућа. Темпирани  срамни догађај за целокупан српски народ треба да скрене пажњу са животних проблема грађана Србије, али и закулисних радњи Александра Вучића око Косова и Метохије. У овој представи учествују сви режимски глумци и  странке тзв. „опозиције“: ЛСВ и ЛДП.

„Невероватно је на шта је све спреман овај режим и његови циркусанти, свеже пуштени из Хага да би му помагали у слуђивању народа. Невероватно да им ни Ђурђевдан није свет, па под крушкама у Срему устоличују израубованог војводу, са орденом ратног злочинца. Није проблем 50-так режимских шовиниста, већ режим који подстиче ту идеологију, подсвесно жалећи што је од ње јавно, на кратко, одустао. За претпоставити је да ће овако „набачена лопта“ добро доћи онима који пропагирају  затирање  преосталих  Срба у Хрватској. Ово је као наручен догађај за изједначавање свих злочина на овим просторима и лепљење етикета српском народу. За то највећу одговорност сноси актуелни режим у Србији“.  – истиче проф. др Јанко Веселиновић, председник Покрета за ПРЕОКРЕТ.


Гостовање Јанка Веселиновића на ТВ "Наша"
Савез за Србију има програм. Кључни су лустрација, успостављање правне државе, враћање достојанства здравству и школству. Вратићемо отете пензије и субвенције пољопривредницима. Нико од нас неће засести у фотељу.

(13.11.2018.)
Јанко Веселиновић - Трибина Савеза за Србију у Гучи, октобар 2018
ТВ НАША - УЗ ЈУТАРЊУ КАФУ
(22.10.2018.) гост : проф.др. Јанко Веселиновић