Договор опозиције о протесту испред РТС-а и контроли избора

zgrada-rts

Представници 12 опозиционих странака и покрета одлучили су данас да 4. фебруара заједнички организују протест испред зграде Радио телевизије Србије због континуираног кршења закона и блокаде опозиције на јавном сервису. Такође је договорена сарадња опозиције на контроли избора, ради заштите изборне воље грађана.

 

На протесту испред РТС захтеваће се да тај и други медији поштују закон и стандарде струке и обезбеде равномерну заступљеност политичких актера. Биће затражена и смена директора и уредника информативног програма због вишегодишњег незаконитог, политички пристрасног рада. Опозиција ће формирати одбор за организацију протеста испред РТС, као и радну групу за сарадњу у контроли избора.

 

Договор су направили, азбучним редом, представници Демократске странке, покрета Доста је било, Левице Србије, Народне странке, Нове странке, Покрета слободних грађана, Покрета за преокрет, Покрета против диктатуре, Социјалдемократске странке, Српског покрета Двери, удружења Шта радите бре и странке Заједно за Србију.


Гостовање Јанка Веселиновића на ТВ "Наша"
Савез за Србију има програм. Кључни су лустрација, успостављање правне државе, враћање достојанства здравству и школству. Вратићемо отете пензије и субвенције пољопривредницима. Нико од нас неће засести у фотељу.

(13.11.2018.)
Јанко Веселиновић - Трибина Савеза за Србију у Гучи, октобар 2018
ТВ НАША - УЗ ЈУТАРЊУ КАФУ
(22.10.2018.) гост : проф.др. Јанко Веселиновић