N1- Veselinović: Dok je Đilas graditelj, Mali je rušitelj

veselinovic_n1

Predsednik Pokreta za preokret Janko Veselinović ocenio je da je nekadašnji gradonačelnik Beograda Dragan Đilas gradio, dok današnja vlast ruši i dodao da je Đilas počeo izgradnju metro linije Zemun-Ustanička, a da je sada taj projekat „brutalno zaustavljen“.

Veselinović, čiji pokret podržava listu „Dragan Đilas – Beograd odlučuje, ljudi glasaju“, rekao je na televiziji Naša da bi metro linija Zemun – Novi Beograd – Ustanička ulica značajno rasteretila saobraćaj, ali da sadašnja vlast ima druge prioritete u odnosu na rešavanje saobraćajnih problema, kakvi su „jelke, skupi ukrasi, fontane“.

On je dodao da je u vreme Đilasove vlasti u Beogradu izgrađeno 45 obdaništa za 14.000 dece, a da je na primer u vreme ove vlasti pomoć televiziji Pink u poslednje četiri godine bila 10,5 miliona evra, od čega je moglo da bude izgrađeno sedam do 10 vrtića.

„Dok je Đilas graditelj, Siniša Mali je rušitelj“, ocenio je Veselinović.


Гостовање Јанка Веселиновића на ТВ "Наша"
Савез за Србију има програм. Кључни су лустрација, успостављање правне државе, враћање достојанства здравству и школству. Вратићемо отете пензије и субвенције пољопривредницима. Нико од нас неће засести у фотељу.

(13.11.2018.)
Јанко Веселиновић - Трибина Савеза за Србију у Гучи, октобар 2018
ТВ НАША - УЗ ЈУТАРЊУ КАФУ
(22.10.2018.) гост : проф.др. Јанко Веселиновић