Избори за Нову годину у Врбасу смешни и трагични

gvzng

Када смо мислили да нема даље од пребијања политичких противника, застрашивања и куповине гласова, напредњаци Александра Вучића и Игора Бечића су нас разуверили – расписали су изборе за месне заједнице у Врбасу  за дочек Нове године (31.12). Осим тога, кандидате СНС-а  одвојиће црвеном линијом од осталих кандидата. То је последица јучерашње одлуке Скупштине општине Врбас за коју су гласали одборници СНС-а и њихови коалициони партнери. Осим што је скандалозна, ова  одлука је и неуставна јер за случај да два кандидата имају исти број гласова, победник је онај који је први предао кандидатуру.

Покрет за ПРЕОКРЕТ ће позвати све опозиционе странке  и покрете, али и грађане да новогодишње изборе бојкотују. Преокрет ће о овој скандалозној одлуци обавестити све домаће и међународне институције, укључујући и ОЕБС

Погледајте гостовање председника Покрета за преокрет проф.др Јанка Веселиновића код Марка Степановића у емисији "Разоткривање" на ТВ "Наша"
(20.09.2018.)
ТВ НАША - УЗ ЈУТАРЊУ КАФУ
(17.09.2018.) Гостовање проф.др Јанка Веселиновића, председника Покрета за преокрет и члана председништва Савеза за Србију на ТВ "Наша" - о Савезу, о плановимa, медијима, изборима, одговорности садашњег режима.
ТВ НАША - УЗ ЈУТАРЊУ КАФУ
(08.05.2017.) гост : проф.др. Јанко Веселиновић