Ниш постао пoприште међусобног обрачуна различитих фракција у СНС-у

zapaljeni-auto

Поводом паљења аутомобила функционера СНС у Нишу и њиховог међусобног обрачуна у јавности Ирена Игић, председник ГО Покрета за ПРЕОКРЕТ у Нишу је изјавила:
„Веома је опасно ово што се дешава у Нишу. За три дана су изгорела три аутомобила. Шта да очекују обични грађани ако се пале аутомобили функционера, и да се та „дела“ притом не решавају? Очигледно да су у питању политички обрачуни различитих струја унутар СНС-а, што показују међусобни обрачуни у јавности. Оштро осуђујемо ова дешавања у стилу „Дивљег запада“ и очекујемо да полиција и тужилаштво раде свој део посла и да се пронађу починиоци. Претлостављамо, исто тако, да је Вучић јуче, када је говорио о великим хапшењима до краја године, мислио на хапшења функционера управо у својим редовима“ – истакла је Игић.

Погледајте гостовање председника Покрета за преокрет проф.др Јанка Веселиновића код Марка Степановића у емисији "Разоткривање" на ТВ "Наша"
(20.09.2018.)
ТВ НАША - УЗ ЈУТАРЊУ КАФУ
(17.09.2018.) Гостовање проф.др Јанка Веселиновића, председника Покрета за преокрет и члана председништва Савеза за Србију на ТВ "Наша" - о Савезу, о плановимa, медијима, изборима, одговорности садашњег режима.
ТВ НАША - УЗ ЈУТАРЊУ КАФУ
(08.05.2017.) гост : проф.др. Јанко Веселиновић