РАЗГОВОР СА ГРАЂАНИМА БОРЧЕ: Београд треба децентрализовати – Борча и Батајница треба да буду општине

borca1

Председник Покрета за ПРЕОКРЕТ проф.др Јанко Веселиновић, заједно са активистима, разговарао је данас са грађанима Борче.
Борча има око 46.000 становника, а заједно са местима у околини преко 70.000 становника.
„Невероватно је како градска власт, али ни општинска власт на Палилули, не води рачуна о грађанима ових места. Тротоари нису уређени, наоколо блато и непокошена трава. Људи кажу да не функционише ништа осим корупције и безвлашћа. Жалили су нам се једнако млади, као и пензионери. Јединствени су у оцени да никада није било горе. Јединствени су и да је Борчи потребна посебна општина која би била сервис грађана. На крају нам рекоше да локални дистрибутер кабловске телевизије у понуди нема Н1. Потпуни мрак. Борићемо се са грађанима Борче али и целог Београда. Ово може бити уређено и цветно место за удобан живот за све.“ – истакао је проф.др Јанко Веселиновић, председник Покрета за ПРЕОКРЕТ након разговора са становницима на штанду у Борчи.
Уз активисте ПРЕОКРЕТ-а на посебном штанду су са пензионерима разговарали челници Новог удружења пензионера, партнерске организације.

borca2 borca4

ТВ НАША - УЗ ЈУТАРЊУ КАФУ
(19.02.2017.) гост : проф.др. Јанко Веселиновић
O могућој победи опозиције и манипулацијама режима да избегне пораз 04. марта
КАНАЛ 9 - Отворени екран
(19.02.2018.) гост : проф.др. Јанко Веселиновић
Јанко Веселиновић на ТВ НАША. Погледајте! Све је речено фотографијама. Драгана Ђилас градитељ и Синиша Мали рушитељ. За спас моста бр 11.