Председник Покрета за ПРЕОКРЕТ присуствовао предаји захтева Маји Гојковић за упућивање позива ОЕБС-у

opozicija-za-osce2

Председник Покрета за ПРЕОКРЕТ проф. др Јанко Веселиновић присуствовао је данас предаји захтева опозиционих странака председници Народне скупштине Републике Србије у коме се тражи да се на наредне изборе у Београду,  а ако их буде и на парламентарне, позове мисија ОЕБС, у пуном капацитету.
„Покрет за ПРЕОКРЕТ је пионир борбе за поштене изборе. Некада смо у тој борби били готово сами. Данас стојимо заједно са другим опозиционим покретима и странкамс у ставу да су Србији нужни поштени избори, јер уколико се то не деси ми трајно остајемо без правне државе. А онда  је то диктатура и пропаст. ОЕБС је само једна од карика у стварању услова за мониторинг,  који уз све друге активности,  може да спречи крађу избора.“ изјавио је Јанко Веселиновић

opozicija-za-osce

Погледајте гостовање председника Покрета за преокрет проф.др Јанка Веселиновића код Марка Степановића у емисији "Разоткривање" на ТВ "Наша"
(20.09.2018.)
ТВ НАША - УЗ ЈУТАРЊУ КАФУ
(17.09.2018.) Гостовање проф.др Јанка Веселиновића, председника Покрета за преокрет и члана председништва Савеза за Србију на ТВ "Наша" - о Савезу, о плановимa, медијима, изборима, одговорности садашњег режима.
ТВ НАША - УЗ ЈУТАРЊУ КАФУ
(08.05.2017.) гост : проф.др. Јанко Веселиновић