Упутити званичан позив ОЕБС-у да прати изборе

oebs

Покрет за ПРЕОКРЕТ подржава захтев који су Покрет слободних грађана и Народна странка упутили председници Скупштине Србије Маји Гојковић, у коме се тражи да се упути званичан позив посматрачкој мисији ОЕБС-а да прати београдске, као и парламентарне изборе (уколико буде донета одлука да и ти избори буду расписани).

„Борба за поштене изборе је у самом врху приоритета за које се Покрет за ПРЕОКРЕТ залаже од оснивања. Злоупотребе изборне воље грађана, куповина гласова, манипулације, кршење изборних правила и сличне појаве које су обележиле претходне изборне циклусе у Србији не смеју се поново дозволити! Сматрамо да је неопходно да посматрачка мисија ОЕБС-а у пуном капацитету надзире предстојеће изборе и да у  вези с тим мора да постоји сагласност свих који припадају истинској опозицији“ каже председник Покрета за ПРЕОКРЕТ Јанко Веселиновић.


Гостовање Јанка Веселиновића на ТВ "Наша"
Савез за Србију има програм. Кључни су лустрација, успостављање правне државе, враћање достојанства здравству и школству. Вратићемо отете пензије и субвенције пољопривредницима. Нико од нас неће засести у фотељу.

(13.11.2018.)
Јанко Веселиновић - Трибина Савеза за Србију у Гучи, октобар 2018
ТВ НАША - УЗ ЈУТАРЊУ КАФУ
(22.10.2018.) гост : проф.др. Јанко Веселиновић

szs