Упутити званичан позив ОЕБС-у да прати изборе

oebs

Покрет за ПРЕОКРЕТ подржава захтев који су Покрет слободних грађана и Народна странка упутили председници Скупштине Србије Маји Гојковић, у коме се тражи да се упути званичан позив посматрачкој мисији ОЕБС-а да прати београдске, као и парламентарне изборе (уколико буде донета одлука да и ти избори буду расписани).

„Борба за поштене изборе је у самом врху приоритета за које се Покрет за ПРЕОКРЕТ залаже од оснивања. Злоупотребе изборне воље грађана, куповина гласова, манипулације, кршење изборних правила и сличне појаве које су обележиле претходне изборне циклусе у Србији не смеју се поново дозволити! Сматрамо да је неопходно да посматрачка мисија ОЕБС-а у пуном капацитету надзире предстојеће изборе и да у  вези с тим мора да постоји сагласност свих који припадају истинској опозицији“ каже председник Покрета за ПРЕОКРЕТ Јанко Веселиновић.

ТВ НАША - УЗ ЈУТАРЊУ КАФУ
(17.09.2018.) Гостовање проф.др Јанка Веселиновића, председника Покрета за преокрет и члана председништва Савеза за Србију на ТВ "Наша" - о Савезу, о плановимa, медијима, изборима, одговорности садашњег режима.
ТВ НАША - УЗ ЈУТАРЊУ КАФУ
(08.05.2017.) гост : проф.др. Јанко Веселиновић
ТВ Наша - Уз јутарњу кафу
(25.04.2018.) гост : проф.др. Јанко Веселиновић