KURIR: PET GODINA PROPADANJA: Labanov čovek šutirao eksponate i gužvao plakate Pokreta za preokret

Izvor: Kurir

Šuvira je pred kraj izložbe uleteo i počeo da šutira eksponate, da gužva plakate

Izložbu „Pet godina propadanja“ u organizaciji Pokreta za preokret, na čijem čelu je Janko Veselinović, nasilno je prekinuo jedan od saradnika gradonačelnika Subotice Bogdana Labana.

Vesilinović u razgovoru za Kurir kaže da su od otvaranja izložbe (koja je bila pre dva dana na Trgu slobode) imali niz neprijatnosti, a do kulminacije je došlo kad je Vidoslav Vitko Šuvira, vlasnik agencije za obezbeđenje „Gladijator“, počeo da šutira eksponate.

– Šuvira dobija sve poslove od opštine, praktično je Labanovo obezbeđenje. On je pred kraj izložbe uleteo i počeo da šutira eksponate, da gužva plakate. Odmah je došla policija, legitimisali su ga, ali sudeći po odnosu prema njemu, vidi se da je on tamo neki lokalni kabadahija – kaže Veselinović za Kurir i dodaje:

– Čim smo postavili izložbu, neki muškarac mi je prišao i kazao: „Videćeš ti mene, videćeš šta mogu“. Kasnije smo nezvanično saznali da je to bio policajac u civilu. U nekom momentu je prišla i neka žena i počela da šutira plakate. Bilo je strašno.

K.B. http://www.kurir.rs/vesti/politika/2907073/pet-godina-propadanja-labanov-covek-sutirao-eksponate-i-guzvao-plakate-pokreta-za-preokret

Scroll to Top