Vestisu24: PET GODINA PROPADANJA SRBIJE, IZLOŽBA POKRETA ZA PREOKRET U SUBOTICI

21533752_727268154140223_1376735058_o
Izvor: Vestisu24

Pod sloganom “Pet godina propadanja Srbije“, Pokret za preokret je održao izložbu fotografija na Trgu Slobode u Subotici.

Tokom postavke fotografija , građanima su deljene brošure, sa fotografijama novinskih članaka, objavljenih u pojedinim medijima, a građani su mogli iste da vide u formatu plakata, na pločniku Trga.

Izuzev pojedinačnih komentara, protiv ove postavke, zabeleženo je i gužvanje plakata od strane vlasnika agencije za obezbeđenje ličnosti i objekata “Gladijator“ iz Subotice Vidosava Vitka Šuvire, koji je tom prilikom rekao, da ne može u Subotici da se piše protiv Vučića. Odmah je intervenisala patrola policije, koja je legitimisala Šuviru. Inače, agencija “Gladijator“, po potrebi pruža usluge obezbeđenja ličnosti i objekata po potrebi za lokalnu samoupravu u Subotice.

Nakon održanog skupa, koji je bio redovno prijavljen, predsednik Pokreta za preokret Janko Veselinović je otišao u Prvu policijsku ispostavu PU Subotica i prijavio slučaj.

http://www.vestisu24.rs/vesti_2/pet-godina-propadanja-srbije

Гостовање Јанка Веселиновића на ТВ "Наша"
Савез за Србију има програм. Кључни су лустрација, успостављање правне државе, враћање достојанства здравству и школству. Вратићемо отете пензије и субвенције пољопривредницима. Нико од нас неће засести у фотељу.

(13.11.2018.)
Јанко Веселиновић - Трибина Савеза за Србију у Гучи, октобар 2018
ТВ НАША - УЗ ЈУТАРЊУ КАФУ
(22.10.2018.) гост : проф.др. Јанко Веселиновић