Изложба „Пет година пропадања“ под режимом Александра Вучића у Суботици

izlozba_novi_sad-3

Покрет за ПРЕОКРЕТ ће у петак, 08.09.2017. у 17,30 часова организовати изложбу „ПЕТ ГОДИНА ПРОПАДАЊА“ у Суботици, Трг Цара Јована Ненада (центар – код пешчаног сата).
Поводом пет година од формирања коалиције и Владе СНС и СПС, Покрет за ПРЕОКРЕТ ће организовати трећу изложбу, након Београда и Новог Сада, са циљем да подсети грађане како је у протеклом периоду власт лагала и понижавала народ а упропаштавала Србију. Суботица је посебно симболична због општег пропадања града и криминалног понашања градоначелника Богдана Лабана.
Подсетимо да је апсолутна владавина Александра Вучића започела избором Владе Вучић – Дачић 27.07.2012. године. Изложба на 120 експоната приказује резултате 1826 дана апсолутне власти једног човека. Током изложбе у Београду уништена су 32 експоната од стране насилника, а насилници су део експоната уништили и у Новом Саду. Иако постоји видео снимак и поднете су кривична пријава до сада се полиција није огласила.
„Иако им је био циљ да нас уништавањем експоната у Београду и Новом Саду зауставе у приказивању истине неће успети. У петак смо у Суботици, на северу земље у којој се градоначелник понаша по фашистичким обрасцима. Човек који прети чупањем гркљена својим страначким колегама нема милости ни према политичким противницима. На жалост како не постоји независна полиција, тужилаштво и судство он је уместо затвора на слободи и још је увек градоначелник Суботице. То је Србија последњих пет година.“– истиче Јанко Веселиновић, председник Покрета за ПРЕОКРЕТ.


Гостовање Јанка Веселиновића на ТВ "Наша"
Савез за Србију има програм. Кључни су лустрација, успостављање правне државе, враћање достојанства здравству и школству. Вратићемо отете пензије и субвенције пољопривредницима. Нико од нас неће засести у фотељу.

(13.11.2018.)
Јанко Веселиновић - Трибина Савеза за Србију у Гучи, октобар 2018
ТВ НАША - УЗ ЈУТАРЊУ КАФУ
(22.10.2018.) гост : проф.др. Јанко Веселиновић