П Р Е О К Р Е Т

Саопштење

Регистрован „Покрет за Преокрет“

Опозициони покрет чије је оснивање недавно најавио народни посланик Јанко Веселиновић регистрован је под пуним називом „ПОКРЕТ ЗА ПРЕОКРЕТ“ и почиње да се бори за остварење свог примарног циља а то је ПРЕОКРЕТ у односу на неуспешну политику актуелне власти у свим друштвеним областима.

„Преокрет“ је отворен за све поштене, вредне, способне и храбре људе, који су спремни да се удруже и мењају друштво на боље. Добродошли су како појединци, тако и организације које имају сличне програмске циљеве.

„Људима је доста празних обећања о бољој будућности која никако да стигне; доста им је оних политичара који никада ништа у животу нису радили осим што су обећавали. Много је проблема са којима смо суочени – сиромаштво и суноврат у свим друштвеним областима. Начин да се против тога боримо није пропаганда, односно оно што ова влада ради већ ПРЕОКРЕТ“ каже председник „Преокрета“ проф. др Јанко Веселиновић.

Симбол „Преокрета“ (достављамо га у прилогу) биће наранџаста боја која представља виталност, енергију и активизам. Три круга симболизују грађане (појединце и организације) који се удружују око заједничког циља и  повезују у ланац. Стрелице у круговима представљају замајац односно ПРЕОКРЕТ, тенденцију раста и напретка.
У следећих неколико дана на сајту „Преокрета“ биће објављен нацрт програмских докумената а након тога и имена људи који ће их реализовати. Све сугестије у вези с програмским документима „Преокрета“ су добродошле а  коначне верзије биће усвојене након јавне расправе.

За комуникацију  с „Преокретом“ можете користити мејл office@preokret.org

Срдачан поздрав