Два младића уништавала експонате изложбе „Пет година пропадања“

5godpropadanja

Пред крај изложбе „Пет година пропадања“ коју је вечерас у Кнез Михаиловој улици у Београду организовао Покрет за ПРЕОКРЕТ двојица неидентификованих младића уништила су 30 експоната ове изложбе. Обојица су била на бициклу, један у жутој, а други у белој или сивој мајици. Обојица су цепала и гужвала експонате који су посвећени петогодишњици режима Александра Вучића. Младић у жутој мајици их је тако згужване однео, што се види на снимку. Активисти ПРЕОКРЕТ-а успели су да спрече уништавање осталих експоната.
“ Очито је била реч о организованој акцији да се спречи приказивање истине јер је владало велико интересовање грађана за изложбу. Грађани су нас и обавестили да је почело уништавање експоната са краја Кнез Михаилове улице из правца Калемегдана“.- истакао је проф. др Јанко Веселиновић, председник Покрета за ПРЕОКРЕТ који је отворио изложбу.

Инцидент се догодио око 19:20. Изложба је отворена у 18,00 часова.


Гостовање Јанка Веселиновића на ТВ "Наша"
Савез за Србију има програм. Кључни су лустрација, успостављање правне државе, враћање достојанства здравству и школству. Вратићемо отете пензије и субвенције пољопривредницима. Нико од нас неће засести у фотељу.

(13.11.2018.)
Јанко Веселиновић - Трибина Савеза за Србију у Гучи, октобар 2018
ТВ НАША - УЗ ЈУТАРЊУ КАФУ
(22.10.2018.) гост : проф.др. Јанко Веселиновић