Покрет за ПРЕОКРЕТ тражи да се утврди одговорност због пожара на новосадској депонији

pozar-na-deponiji

Градски одбор Покрета за ПРЕОКРЕТ у Новом Саду тражи хитно утврђивање одговорности због стања на новосадској депонији и јучерашњег пожара услед ког је  већи део Новог Сада и неких приградских насеља био под димом, а ширио се и несносан мирис. Напомињемо и да је јуче био први дан EXIT фестивала, па су гости из целог света били непријатно изненађени и понеће лоше успомене из нашег града. Подсећамо да је јуче у Новом Саду поред „званичне“ депоније горела и дивља депонија код Сателитске пијаце.

Покрет за ПРЕОКРЕТ тражи да се утврди одговорност за најновији пожар на новосадској депонији јер се у летњим месецима ту често дешавају пожари, а последице тога највише осећају становници околних насеља, посебно Клисе, Слане баре, Видовданског насеља. Прави је тренутак да се утврди због чега Нови Сад за последњих пет година актуелне власти није учинио ништа да се приступи изградњи рециклажног центра и да се уреди прикупљање отпада у Новом Саду, као и да се санира постојећа и изгради нова депонија према европским стандардима


Гостовање Јанка Веселиновића на ТВ "Наша"
Савез за Србију има програм. Кључни су лустрација, успостављање правне државе, враћање достојанства здравству и школству. Вратићемо отете пензије и субвенције пољопривредницима. Нико од нас неће засести у фотељу.

(13.11.2018.)
Јанко Веселиновић - Трибина Савеза за Србију у Гучи, октобар 2018
ТВ НАША - УЗ ЈУТАРЊУ КАФУ
(22.10.2018.) гост : проф.др. Јанко Веселиновић