ТРАЖИМО ОДГОВОРНОСТ ЗА БЕЗБЕДНОСТ ГРАЂАНА НИША

nis-oruzje

Градски одбор Покрет-а за ПРЕОКРЕТ у Нишу оцењује  да су данашња најновија убиство и  обрачун у центру Ниша претворило овај град  у Дивљи запад, у којему влада закон јачег.  Трагикомична су сазнања  „добро обавештених извора из полиције“ како је реч о обрачуну криминалних банди. Питамо полицију, тужилаштво и судове шта раде криминалци на улицама Ниша? Зашто нису у затворима? Или је одговор да су они потребни овом режиму – па су се само мало заиграли.

Градски одбор Покрет-а за ПРЕОКРЕТ тражи одговорност свих који су задужени за безбедност грађана Ниша и смену свих одговорних. Таражимо хитан одговор од челних људи у нишкој полицији колико људи у полицији је  данас имало слободан дан због тродевне испомоћи око обезбеђења инаугурације у Београду? Ако су и грађани Ниша својим новцем плаћали тоне меса и хиљаде литара пишћа у Палати федерације не морају да се скривају по кућама док криминалци дивљају улицама Ниша.


Гостовање Јанка Веселиновића на ТВ "Наша"
Савез за Србију има програм. Кључни су лустрација, успостављање правне државе, враћање достојанства здравству и школству. Вратићемо отете пензије и субвенције пољопривредницима. Нико од нас неће засести у фотељу.

(13.11.2018.)
Јанко Веселиновић - Трибина Савеза за Србију у Гучи, октобар 2018
ТВ НАША - УЗ ЈУТАРЊУ КАФУ
(22.10.2018.) гост : проф.др. Јанко Веселиновић