ТРАЖИМО ОДГОВОРНОСТ ЗА БЕЗБЕДНОСТ ГРАЂАНА НИША

nis-oruzje

Градски одбор Покрет-а за ПРЕОКРЕТ у Нишу оцењује  да су данашња најновија убиство и  обрачун у центру Ниша претворило овај град  у Дивљи запад, у којему влада закон јачег.  Трагикомична су сазнања  „добро обавештених извора из полиције“ како је реч о обрачуну криминалних банди. Питамо полицију, тужилаштво и судове шта раде криминалци на улицама Ниша? Зашто нису у затворима? Или је одговор да су они потребни овом режиму – па су се само мало заиграли.

Градски одбор Покрет-а за ПРЕОКРЕТ тражи одговорност свих који су задужени за безбедност грађана Ниша и смену свих одговорних. Таражимо хитан одговор од челних људи у нишкој полицији колико људи у полицији је  данас имало слободан дан због тродевне испомоћи око обезбеђења инаугурације у Београду? Ако су и грађани Ниша својим новцем плаћали тоне меса и хиљаде литара пишћа у Палати федерације не морају да се скривају по кућама док криминалци дивљају улицама Ниша.

Јанко Веселиновић на ТВ НАША. Погледајте! Све је речено фотографијама. Драгана Ђилас градитељ и Синиша Мали рушитељ. За спас моста бр 11.
ТВ НАША - УЗ ЈУТАРЊУ КАФУ
(07.02.2017.) гост : проф.др. Јанко Веселиновић
ТВ НАША - УЗ ЈУТАРЊУ КАФУ
(25.01.2018.) гост : проф.др. Јанко Веселиновић