ПОРУКА ВЛАСТИ И ОПОЗИЦИЈИ

Конференција за новинаре председника Покрета за ПРЕОКРЕТ Јанка Веселиновића испред Скупштине Србије

ПОРУКА ВЛАСТИ И ОПОЗИЦИЈИ:

Опозиција не треба да учествује ни на једним наредним изборима ако не успе да се избори за фер и поштене изборне услове!

 Поводом годишњице конституисања новог сазива Народне скупштине Републике Србије, утемељеног на изборној крађи, испред скупштинскогог здања конференцију за новинаре одржао је председник Покрета за ПРЕОКРЕТ  проф. др Јанко Веселиновић. На степеништу Скупштине, пре тога, чланови ПРЕОКРЕТ-а развили су транспарент „ПРОТИВ ИЗБОРНЕ КРАЂЕ – ЗА ПОШТЕНЕ ИЗБОРЕ“.  Поводом годишњице конституисања новог сазива Народне скупштине Републике Србије,утемељеног на изборној крађи, испред скупштинскогог здања конференцију за новинаре одржао је председник Покрета за ПРЕОКРЕТ

  • Ми смо данас овде како бисмо указали да је пре годину дана конституисана Народна скупштина Републике Србије и изабрана Влада Републике Србије, на основу крађе на претходним парламентарним изборима. Александар Вучић је куповао гласове за новац, шећер, брашно, кроз уцене запослених у јавним предузећима, кроз крађу гласова на Косову и Метохији и кроз спекулације са људима који су „гласали“, а који и не постоје. Имамо  сада и нова сазнања тим поводом. Изабрана је Влада Александра Вучића. Он се након свега, после годину дана,  прошетао новоасфалтираном стазом у зграду преко пута. Данас присуствујемо новом циркусу у Народној скупштини Републике Србије. Он је покрадене гласове сада предао  новој премијерки Ани Брнабић и у суштини ми немамо правну државу.  Оно што је данас наша порука власти, али првенствено опозицији је да опозиција треба да престане да изиграва фикус у дворишту Александра Вучића јер то кошта грађане Србије. Опозиција не треба да учествује ни на једним наредним изборима ако нема снаге да се избори за фер и поштене изборне услове. Ми ћемо се за то доследно залагати. То се односи на београдске изборе, али и сваке друге изборе који буду евентуално расписани. Уколико опозиција пристане на изборе без тих предуслова, Александар Вућић ће их, како он каже, поразити, а у ствари покрасти и преварити – истакао је председник Покрета за ПРЕОКРЕТ проф. др Јанко Веселиновић.

Уз присусво руководства Покрета за ПРЕОКРЕТ, Веселиновић је најавио десет принципа за евентуални излазак  на наредне изборе, који ће бити саопштени наредих дана, након састанка Извршног одбора ПРЕОКРЕТ-а.

19478450_1474735722565318_774824905_o

Scroll to Top