Рушење нелегалне џамије у Земун Пољу показује да закони у Србији не важе подједнако за све

rusevine
photo: N1

Покрет за ПРЕОКРЕТ оцењује да  рушењем нелегалне џамије у Земун Пољу власт не демонстрира поштовање права и постојање правне државе већ напротив – недопустиву селективност у односу према појединцима, групама и њиховим поступцима, у зависности од тога да ли су блиски власти или не.

Тако у Србији очигледно постоје они којима се толерише да граде без дозволе и уживају у својим нелегално стеченим и нелегално изграђеним вилама и другим објектима, а постоје и други над којима се „доказује“ постојање правне државе (београдски Роми и Ашкалије).

„Закони морају да важе ПОДЈЕДНАКО ЗА СВЕ. Недопустиво је да у Србији постоје грађани првог, другог и трећег реда. Срамно је да се прави таква подела да – „Вучићеви Срби“, „Зукорлићеви и Љајићеви Муслимани“ и „Пасторови Мађари“ могу да раде и граде шта хоће, и да за њих не важе никаква правила.“  каже председник Покрета за ПРЕОКРЕТ проф.др Јанко Веселиновић.

Погледајте гостовање председника Покрета за преокрет проф.др Јанка Веселиновића код Марка Степановића у емисији "Разоткривање" на ТВ "Наша"
(20.09.2018.)
ТВ НАША - УЗ ЈУТАРЊУ КАФУ
(17.09.2018.) Гостовање проф.др Јанка Веселиновића, председника Покрета за преокрет и члана председништва Савеза за Србију на ТВ "Наша" - о Савезу, о плановимa, медијима, изборима, одговорности садашњег режима.
ТВ НАША - УЗ ЈУТАРЊУ КАФУ
(08.05.2017.) гост : проф.др. Јанко Веселиновић