РТС: Покрет за преокрет подржао Јеремићеву кандидатуру на изборима

rtsinfo

Извор: РТС

Опозициони Покрет за преокрет одлучио је да на предстојећим председничким изборима подржи кандидатуру некадашњег министра спољних послова Вука Јеремића.

Председник тог покрета Јанко Веселиновић добио је од Извршног одбора овлашћење да такву одлуку заступа и на седници Велике народне коалиције за председничке изборе, чије се одржавање очекује ускоро, када ће бити донета и заједничка одлука о подршци једном председничком кандидату.

„Јеремић је најбољи кандидат за председника Србије и убеђен сам да ће да победи на наредним изборима. Крајње је време на месту председника имамо човека који, уместо што нас брука по свету, Србију представља на достојанствен начин“, наводи се у саопштењу.

Додаје се да „Јеремић има све квалитете који га препоручују за место за које се кандидовао – образовање, интегритет, несумљив углед, значајно искуство и драгоцене контакте у свету, али и енергију и јасну визију боље Србије“.

Покрет за преокрет додао је да је сагласан са Јеремићем да се пољопривредно земљиште не продаје странцима, да се заустави продаја ЕПС-а и да се заустави драматично исељавање грађана Србије у иностранство.

„Хоћемо да нас представљају пристојни, хоћемо да нас представљају најбољи – они који имају способности, квалитета, знања а не који уместо свега овога поседују само жељу да се играју нашим животима“, навео је Веселиновић.

http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/1/politika/2610078/pokret-za-preokret-podrzao-jeremicevu-kandidaturu-na-izborima.html


Гостовање Јанка Веселиновића на ТВ "Наша"
Савез за Србију има програм. Кључни су лустрација, успостављање правне државе, враћање достојанства здравству и школству. Вратићемо отете пензије и субвенције пољопривредницима. Нико од нас неће засести у фотељу.

(13.11.2018.)
Јанко Веселиновић - Трибина Савеза за Србију у Гучи, октобар 2018
ТВ НАША - УЗ ЈУТАРЊУ КАФУ
(22.10.2018.) гост : проф.др. Јанко Веселиновић

szs