Пљачка родитеља у Краљеву још један у низу скандала СНС власти

Покрет за преокрет осуђује пљачку грађана Краљева која је организована и спроведена под СНС влашћу, тако што су родитељи предшколске деце систематски поткрадани плаћајући цену вртића више него што је реално.

Градска управа Краљева под диригентском палицом СНСа показала је да се не либи да завуче руку у џеп ни најосетљивијим категоријама становништва – отимају и од предшколске деце и њихових родитеља! Посебно забрињава чињеница што је новац опљачкан на овај начин преливан у страначке пројекте, оцењује Покрет за преокрет.

Да скандал буде већи, тек након одлуке Врховнох касационог суда, којом је потврђено да је незаконито наплаћивана виша цена у вртићима, огласио се градоначелник Краљева Предраг Терзић који је позвао грађане да повуку тужбе и пристану на вансудско поравнање са градом.

„Ово је само један у низу скандала који потресају Краљево од доласка СНС на власт. Не зна се да ли је страшније што ће поткрадање деце коштати градски буџет преко 100 милиона динара или чињеница да је неком уопште пало на памет да пљачка најмлађе Краљевчане“ каже Милош Вучетић, председник Градског одбора Покрета за преокрет у Краљеву.

Scroll to Top