Градски одбор Покрета за ПРЕОКРЕТ Београд оцењује да напредњачка власт у Београду у својој неспособности надмашује многе локалне самоуправе у Србији у којима су, готово без изузетка, кадрови Александра Вучића.

У неким градовима је већ два дана укључено грајање. За разлику од њих у Београду се већ неколико дана у хладним становима смрзава више од милион грађана, који користе централно грејање. Међу њима су и деца, али и наши суграђани који су стари и болесни. Разлог је неспособност градске власти и њених комуналних служби.

Није никаква новост да се Београђани возе у неисправним аутобусима, као и да су улице прљаве, а травнате површине зарасле у коров и да градска власт не брине о својим суграђанима. Чињенице да Београ још увек није „ушао“ ни у топле пробе доказује да су први јесењи дани изненадили Синишу Малог и његове сараднике. То није ништа чудно када их сваке године изненади и најмањи снег.

Градски одбор Покрета за ПРЕОКРЕТ оцењује да ова градска власт, која „зида“ цене комуналних услуга, наплаћује грејање и током лета, али га ни током хладних дана не испоручује корисницима, заслужује да оде у прошлост. Београду треба одговорна власт која ће бринути о својим грађанима.