На трибини Левице Србије и Покрета за преокрет у одличној атмосфери у препуној сали биоскопа „Југославија“ у Врбасу присутнима се обратио и председник Покрета за прокрет проф. др Јанко Веселиновић.
„Србији је нужан преокрет. Уколико Вучић остане на власти наредних година нећемо имати шта више да спашавамо. Потребан нам је преокрет и Србија у којој би шансу да раде имали сва, а не само њихова деца и страначки активисти. Потребна нам је Србија у којој сви могу да се лече када се разболе, а не као до сада – само они који имају новца. Потребан нам је преокрет и Србија у којој би правда била доступна за све, а не да правду по својој мери кроје они који имају новца. Хоћемо преокрет јер не желимо да гледамо како пензионери умиру јер не могу да купе лек јер морају да бирају између кришке хлеба и лека. Неки од њих немају више ни за једно ни за друго. Врбас је најбољи пример за то. Позовите ваше пријатеље, родбину, познанике да изађу на изборе јер листа „Србија за све нас – Борко Стефановић“, на којој се поред кандидата из Левице Србије налазе и људи из Покрета за преокрет има способне и часне људе.“- поручио је Веселиновић.

4

Председник Левице Србије Борко Стефановић је рекао да је Левица Србије, према истраживањима, дошла до цензуса и да су се многи тога уплашили јер су схватили његову озбиљну намеру да страначко запошљавање буде кривично дело, да функционери гарантују имовином за испуњавање програма, да се опорезују најбогатији, као и да се наплате додатни порези на луксузне виле и аутомобиле.

„Левица Србије стварно хоће то да уради“ , истакао је Стефановић и подсетио на део програма који се односи на опорезивање верских заједница.  „Кажу ми, хоћеш паре са икона да скинеш – а ја им поручујем, не са икона, него са Аудија којима долазе да вам свете водицу“, рекао је Стефановић.

32