Веселиновић: Mогуће су крађе на изборима

Лидер Покрета за преокрет Jанко Веселиновић изjавио jе данас да jе на предстоjећим изборима могућа крађа и тврди да се власт припрема да на таj начин надокнади онаj део подршке коjи jе, према Веселиновићу, изгубила.

БEOГРAД – Лидер Покрета за преокрет Jанко Веселиновић изjавио jе данас да jе на предстоjећим изборима могућа крађа и тврди да се власт припрема да на таj начин надокнади онаj део подршке коjи jе, према Веселиновићу, изгубила.

“Jедна опасност jесте да гласови стигну у врећама са KиM, као што су на протеклим изборима организованим на KИM стизали из Србиjе, у организациjи Aлександра Вучића и Aлександра Вулина”, рекао jе Веселиновић новинарима у скупштини.

Због тога, каже, ниjе случаjно што су становници целих општина на KиM постали чланови СНС.

Друга могућност, коjа се по њему припрема, jесте куповина гласова “на разним местима – на пиjацама, код кућа, за новац и разне друге ствари, попут кућне хемиjе и сухомеснатих производа…”.

Циљ опозициjе у наредном периоду jе да обезбеди што већу излазност грађана, и да  “сваки дат глас на изборима буде заштићен”, рекао jе Веселчиновић.

http://www.tanjug.rs/full-view1.aspx?izb=227163

 

Scroll to Top